Turiştii veniţi la Târgul de Turism de la Viena, impresionaţi de doi şefi bucătari sibieni

Publicat de radiomures, 18 ianuarie 2016, 13:16
Ioan Bebeşelea şi Oana Coanţă au preparat un meniu tradiţional din miel cu gutui, ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon, limbă de vită cu pastă de măceşe şi sarmale în foi de varză.
Este pentru prima dată când Sibiul a ales să prezinte la standul de la Târgul de Turism de la Viena demonstraţii culinare live, a precizat azi, pentru Agerpres, Simina Manea, director executiv al Asociaţiei Judeţene de Turism Sibiu.
O altă noutate a Sibiului la Târgul de Turism de la Viena a fost prezentarea unei noi hărţi turistice a judeţului. Principala atracţie turistică a Sibiului rămâne însă municipiul reşedinţă de judeţ, fostă Capitală Culturală Europeană în 2007.
Simina Manea a afirmat că turiştii care au vizitat standul Sibiului la Târgul de Turism de la Viena au fost interesaţi în principal de city break în municipiul Sibiu.
Foto: adevarul.ro