Tarta vegană cu avocado, devorată de vizitatorii GastroPan înainte de anunţarea câştigătorului concursului de patiserie

Publicat de Corina Muntean, 21 aprilie 2018, 16:24
Tarta vegană cu avocado, concepută de Alexandru Oprea, din Bucureşti, pentru concursul ‘Cel mai bun produs de patiserie’ din cadrul celei de-a zecea ediţii a Expoziţiei Internaţionale GastroPan, a fost devorată de vizitatorii expoziţiei înainte de finalul deliberării juriului şi de anunţarea câştigătorului competiţiei.
Pentru concursul ‘Cel mai bun produs de patiserie’ organizatorii GastroPan au impus prezentarea unui produs care sprijină stilul de viaţă sănătos.
Alături de Alexandru Oprea, pe podium s-au mai aflat şi Bocskor István, de la Brutăria Bocskor, Sânmartin (Harghita) şi Dumitra Sandu, de la Vel Pitar SA, Râmnicu Vâlcea.