Producătorii şi consumatorii de pâine sfătuiţi să renunţe la franzelă

Publicat de radiomures, 7 aprilie 2016, 18:47 / actualizat: 7 aprilie 2016, 22:39
Declaraţia aprţine preşedintelui Asociaţiei Naţionale a Industriilor de Morărit şi Panificaţie, Viorel Marin, prezent astăzi la Tîrgu-Mureş cu ocazia celei de-a 8-a ediţii a GASTROPAN. Acesta a spus că franzela este un produs de slabă calitate, lipsit de gust şi că nu aduce un profit producătorilor.
Recomandarea ar fi ca evenimente, precum cel ce are loc până sâmbătă la Tg.-Mureş, să fie folosite atât de producători cât şi de consumatori pentru a găsi produse cu calităţi deosebite.
Preşedintele ANAMOV, Viorel Marin:
Nu trebuie să trăim mâncând franzelă, trebuie să renunţăm la franzelă, renunţaţi la franzelă, e falimentară, e proastă, nici măcar nu e sănătoasă şi nici măcar nu are un gust deosebit. Uitaţi-vă la Gastropan, uitaţi-vă la alte manifestări, găsiţi produse cu calităţi deosebite, încercaţi să găsiţi produse de calitate, produse care să placă consumatorilor şi în felul acesta şi programele şi toate celelalte lucruri pe care patronatul ROMPAN şi ANAMOB încearcă să le susţină şi să vă sprijină să vă poată fi de un real folos pentru a le putea aplica.”
Circa 130 de furnizori de talie mondială din 25 de ţări expun pe o suprafaţă de 7.000 de mp cele mai eficiente soluţii, echipamente, materii prime şi tehnologii pentru afacerile din industria de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică.
Evenimentul poate fi vizitat până sâmbătă, între orele 10 – 18, la Centrul Expo President din Tîrgu-Mureș.
Radio Tg.-Mureş este partener media al evenimentului.
Sanda Viţelar
Foto: Sanda Viţelar