Nu există pericol de toxiinfecţie alimentară la restaurantul hotelului Hilton din Sibiu

Publicat de radiomures, 28 septembrie 2016, 12:49 / actualizat: 28 septembrie 2016, 16:00
Direcţia de Sănătate Publică Sibiu afirmă că nu există pericol de toxiinfecţie alimentară la restaurantul hotelului Hilton din municipiu, după ce şase turişti nemţi, cazaţi la hotel, au ajuns aseară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU.
Toate condiţiile igienico sanitare sunt respectate la Hilton, personalul are documentele medicale conforme. S-au recoltat şi probe din telemeaua care a fost consumată la micul dejun. Până în prezent, toxiinfecţia alimentară nu poate fi confirmată, a declarat astăzi, Krisztina Gaal, purtător de cuvânt DSP.
Verificări la un restaurant de lux din Sibiu.
Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică încep azi un control, după ce şase turişti germani cazaţi aici au ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară.
Aceștia fac o anchetă pentru a vedea dacă turiştii au mâncat acolo şi despre ce este vorba.
Cei şase turişti germani au fost aduşi cu două ambulanţe SMURD, la Unitatea de Primiri Urgenţe a celui mai mare spital public din judeţul Sibiu. ‘În urma investigaţiilor efectuate, aceştia au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară și li s-a recomandat tratament ambulator.