Locuri pe ultima sută de metri la Sovata, de Revelion
Publicat de Corina Muntean, 30 decembrie 2021, 12:05
Proprietarii de hoteluri, cabane, pensiuni și restaurante își planifică ultimele detalii pentru marea petrecere de Noul An. Conform ultimelor măsuri adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, activitatea cu publicul este permisă cu condiția menținerii restricției de a primi clienți până la 50 la sută din capacitatea localurilor.
Cu toate acestea, rezervările nu s-au făcut la capacitatea maxim admisă, doar la Hotel Brădet locurile fiind ocupate, a declarat directorul administrativ al SC Balneoclimaterica Sovata, Andrei Rusu:
Nu sunt toate locurile ocupate, la hotelul Brădet am reușit să ocupăm capacitatea aceasta de 50 la sută, iar la Hotel Ursina este doar de 30 la sută. Noi ne-am organizat, la farfurie cu meniu festiv în noaptea de 31 decembrie, iar în noaptea de întâi cu bufet suedez. Meniurile conțin mâncare exclusivistă și băuturi. Este formație cu muzică live, petrecere, jocuri de artificii, open bar și cocktail bar.
Nu în ultimul rând, Andrei Rusu a adăugat că pe turiștii care decid să se cazeze la hotel îi așteaptă în camere cadouri surpriză.
Valeriu Russu