Forfotă în magazinele din Tg. Mureș. Încep pregătirile pentru masa de Revelion
Publicat de radiomures, 29 decembrie 2017, 12:33
Fie că mergem la restaurant sau stăm acasă, masa festivă din noaptea de Revelion este una importantă pentru români, presărată cu superstiții, chiar și alimentare.
Prin urmare, peștele nu trebuie să lipsească din meniu, dar nici carnea albă, de curcan în special.
Pentru a se asigura că anul care vine va aduce belșug și bunăstare, târgumureșenii preferă să-și încarce masa de Anul Nou cu toate tipurile de preparate culinare și băuturi fine.
Costul mediu pentru acest festin se ridică la circa 500 de lei, spun tg.mureșenii întâlniția zi de reporterul nostru Cristina Bulbescu:
Medicii ne recomandă prudență în consumul preparatelor culinare și în consumul de alcool în noaptea de Revelion și pe toată durata sărbătorilor, pentru a evita indigestiile alimentare și supraaglomerarea serviciilor de urgență.
De asemenea, bolnavii cronic sunt sfătuiți să nu întrerupă tratamentul obișnuit.
Cristina Bulbescu