Două tone de fasole și una de cârnați, pentru masa populară de Ziua Naţională de la Alba Iulia

Publicat de radiomures, 1 decembrie 2016, 12:02 / actualizat: 2 decembrie 2016, 15:34
Zeci de bucătari cunoscuți vor prepara, de Ziua Națională, la Alba Iulia, în ‘cel mai mare ceaun’, 8.000 de porții de fasole cu cârnați, cărora li se vor adăuga chifle coapte la fața locului în șase cuptoare electrice și vin alb, au anunțat autoritățile locale.
Chef Liviu Bosnea:
Printre chefii care vor prepara mâncarea se numără Petru Scalestchi, din Republica Moldova, bucătar personal al Ambasadorului SUA la Chișinău dar și Cesar Alonso Velasquez, din Chile.
‘Spectacolul culinar se va desfășura azi în Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, iar mâncarea va fi oferită gratuit din 5 puncte de distribuție’, au precizat organizatorii.
Nelly Suciu