Copilării, cu Veronica Ilie – Preparate culinare de Paști

Publicat de Rotar Mirela, 18 aprilie 2025, 08:17
Friptura de miel, drobul, cozonacul și ouăle roșii sunt preparatele tradiționale de Paști, preferate de Rareș, Andreea, Alexandra, Darius, Andrei și Edi. Copiii le ajută pe mame și pe bunici în bucătărie și sunt pricepuți la vopsit ouă cu frunze verzi, învelite în ciorap. De Paști, copiii sărbătoresc Învierea Domnului și nu așteaptă cadouri de la Iepuraș:
Ascultă rubrica „Copilării”, de luni până vineri, în emisiunile „Bună dimineața, Transilvania!”, „Pulsul zilei” și „Sens unic” iar duminică, în emisiunea „Weekend împreună”, între orele 9,00 și 10,00, pe frecvențele 102,9 FM, 98,9 FM, 94,9 FM-Borsec și online pe www.radiomures.ro.
Autor: Veronica Ilie