Bucuria de a fi | Mierea de calitate

Publicat de Rotar Mirela, 6 februarie 2025, 08:10
Prin alegerea atentă a mierii și respectarea unor reguli simple de păstrare, ne putem asigura că beneficiem de toate proprietățile acestui produs minunat. Mierea nu doar oferă un gust plăcut, dar contribuie și la menținerea echilibrului psihic și a stării de bine, datorită conținutului său de antioxidanți și enzime naturale, spre deosebire de zaharul alb, care poate provoca fluctuații bruște ale energiei și ale dispoziției, creșterea riscului de obezitate, diabet de tip 2, boli cardiovasculare și inflamații cronice.
Sfaturile oferite de Emese Bădina, membru în Societatea Română de Apifito și Aromoterapie, în rubrica Bucuria de a fi, ne ajută să facem alegeri informate și să ne bucurăm de mierea autentică și sănătoasă:
Ascultă rubrica Bucuria de a fi, cu Emanuela Aranyos, pe frecvențele 102,9 FM, 98,9 FM, 94,9 FM-Borsec și online pe www.radiomures.ro, de luni până vineri, în emisiunile „Bună dimineața, Transilvania!”, „Pulsul zilei” sau „Sens unic”, iar duminică emisiunea Bucuria de a fi, între orele 11 și 13.
Autor: Emanuela Aranyos