Atenție la produsele de post
Publicat de radiomures, 19 martie 2014, 08:21
Comisarii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor Brașov atrag atenția consumatorilor că și aceste produse sunt pline de E-uri și chimicale.
Pateuri vegetale, salam din soia, șnițel vegetal, icre fără pește, iaurturi fără lapte sau maioneză fără ou sunt doar câteva dintre produsele de post pe care 1 din 10 români le consumă în această perioadă. Comisarii de la OPC recomandă consumatorilor să citească cu atenție etichetele acestor produse, pentru că multe dintre ele sunt adevărată bombe chimice, spune cms.șef Sorin Susanu.
În urma controalelor, comisarii OPC au găsit nenumărate nereguli, chiar și acolo unde ne-am fi așteptat mai puțin, la măsline și uleiul de măsline, spune Sorin Susanu.
Comisarii OPC atrag atenția că soia folosită în foarte multe produsele alimentare de post, este modificată genetic și combinată cu aditivi alimentari.
Vali Blajovan